youtube twitter linkedin
arthur

ARTHUR JOOSTING BUNK | Den Haag 8 juni 1958

 

Ik stel mij graag kort aan u voor.

Wat ik doe:

Ik zorg ervoor dat mensen resultaten kunnen halen.Ik zie mijn rol in dat proces als die van Inspirator. Aan de ene kant begrijp ik dat er (financiële) resultaten moeten komen. Aan de andere kant weet ik dat je die resultaten nooit alleen kunt bereiken. Dat doe je samen met de juiste mensen. Mensen kennen mij o.a. daarom als een nieuwsgierige, creatieve, originele en energieke persoon. Ik beschik over een zg. hands-on mentaliteit, ben praktisch en oplossingsgericht. Ik wil het anderen graag naar de zin maken. Daarnaast zijn mijn flexibiliteit, mijn spontaniteit en mijn vernieuwingsdrang de redenen voor mijn succes.

Hoe ik dat doe:

Mijn vermogen om mensen in beweging te zetten en te houden (door hen te inspireren, mobiliseren en te stimuleren)  en problemen op te lossen maakt mij uniek.

Waarom ik dat doe.

Mijn drive komt voort uit  oprechte liefde voor het leven en de levenslange uitdaging om de vrijheid die je als gezond mens, zeker in Nederland,  hebt tot het uiterste te benutten!

Ervaring  (nu=>>verleden)

2009:                                     Plan je Plan

Oprichter en Creatief Directeur

 In 2007 heb ik besloten op zoek te gaan naar een andere balans tussen  leven en werken. De laatste jaren heb ik bewust in mijzelf en in mijn kennis geïnvesteerd.Op dit moment help ik op een succesvolle wijze mensen persoonlijk of binnen organisaties  bij het vinden van die eigen weg. Ik focus daarbij op weglekkend potentieel. Hierbij gebruik ik voorts de inzichten die ik zelf als praktijkman vanaf 1982 heb opgedaan en de methodieken die ik heb geleerd tijdens mijn opleiding tot Life Planner en de daaropvolgende mentorship programma’s.

2003 t/m 2009                      Be Moneywise

Oprichter en Algemeen Directeur

Na een korte heroriëntatie besloot ik weer de financiële dienstverlening in te gaan en een hypotheekkantoor op te richten. Dit is uiteindelijk een kleine organisatie geworden van professionals die allemaal goed kunnen presteren omdat de ondersteuning professioneel en goedgeregeld werd. Nadat ik in 2008 het bedrijf gereorganiseerd heb was ik opnieuw toe aan een andere uitdaging en heb mijn aandelen in december 2009 overgedragen aan mijn twee compagnons.

1994 t/m 2002                      AB&P Financieel Adviseurs

Eigenaar en Directeur

In 1994 kocht ik mij voor 50% in bij AB&P Financieel Adviseurs. Ik werd daar, naast eigenaar, tevens  Commercieel Directeur. Ik begon voorts een tweede vestiging onder dezelfde naam in Zwolle. AB&P was een allround verzekeringskantoor met een eigen hypotheeklabel (HBO hypotheekservice). De grondlegger, die in 1998 het bedrijf verliet, startte de eerste vestiging in 1991 in Zeist. Vanaf 1998 werd ik Algemeen Directeur In 1999 behaalde het bedrijf als een van de eerste grote tussenpersonen ( 110 medewerkers) het ISO certificaat. Ik heb dit bedrijf geleid tot 2002 en toen mijn  aandelen verkocht aan mijn nieuwe compagnon

1992 t/m 1993                      EBO stichting (later Monuta)

Commercieel Manager en lid  Management Team

Bij de EBO Stichting (uitvaart in Natura) welke gevestigd was in Emmen was ik verantwoordelijk voor de verkoop van het natura uitvaartproduct via 450 tussenpersonen verspreid over heel Nederland. Hiervoor stuurde ik  5 accountmanagers aan. Voorts was er een loondienstorganisatie van 6 mensen waarvoor ik eveneens omzetverantwoordelijk was. EBO stichting was van plan te starten met de verkoop van levensverzekeringen totdat ze, medio 1993, werd overgenomen door de Monuta.

1982 tot 1992                        UAP verzekeringen

Verzekeringsinspecteur, District manager, adjunct Hoofd Organisatie en Opleidingen.

Begonnen als verzekeringsadviseur in loondienst zonder klantenportefeuille. Portefeuille opgebouwd in de regio Deventer/ Zwolle/Apeldoorn. Uitgangspunt was het pensioenhiaten van klanten. De oplossing een of meerdere levensverzekeringen. Daarna werden klanten totaalrelaties. Voorts heb ik mij bij UAP vanaf 1985 intensief bemoeid met de werving, selectie en opleiding van alle nieuwe loondienstagenten in de UNAS (loondienst UAP) organisatie. Vanaf 1987 werd ik district manager met als regio de vier noordelijke provincies. Deze organisatie moest echter nog volledig worden opgebouwd. Bij mijn vertrek in 1992 stond er een succesvolle organisatie met 27 verkoopadviseurs.

Kennis

1979          Middelbare Detailhandelsschool           diploma

1983          Verzekeringsagent C                          diploma

1984          Verzekeringsagent B                          diploma

1985          Branche leven                                   certificaten

1986          Pensioen v zelfstandigen                    certificaat

1987          Woningfinanciering                            certificaat

1989          Middle Management ISW                    diploma

1992          5 daagse pensioen Akkermans            certificaat

1993          Verkorte post HBO opleiding Groningen

1999          Financiële Planning voor Adviseurs     certificaten

2000          Cursus verandermanagement            certificaat

2001          Cursus managementleiderschap        certificaat

2002          MDI  consultant                                certificaat

2004          Erkend Hypotheekadviseur SEH          diploma

2005 =>

2012          Basis, schade, leven, beleggen, c krediet PEWFT

2008          Geregistreerd LifePlanner (RLP)         diploma + PE

2009          Opleiding tot Coach (coachvaardig)    certificaat

2010           DNA trainer en adviseur (WM 1 en2)  certificaat

2011           Behavior consultant (FBA)                 certificaat