youtube twitter linkedin
slingers ophangen

 

Gelukkig zijn, gelukkig blijven.

Op dit moment kom je als ondernemer niet ver als je niet een duidelijk beeld hebt van waar je naartoe wilt. Het meest optimale is daarbij dat jouw persoonlijke doelstelling als ondernemer in overeenstemming is met het doel van de (jouw) onderneming. Maar is dat wel zo? Voor jezelf en voor de omgeving?  Ik help ondernemers bij het (opnieuw) formuleren van een duidelijke en aansprekende visie op de toekomst. Een visie die vervolgens vertaald wordt in een duidelijke doelstelling en een pad. Maar dan wel op een manier dat je toch flexibel blijft.

Als ervaringsdeskundige ondernemer help ik ondernemers graag bij het formuleren van een persoonlijke visie op de toekomst. Een visie die gebaseerd op de realiteit en ervoor zorgt dat je zowel je persoonlijke als je zakelijke doelstelling in beeld krijgt en, waar mogelijk, haalt!  Dit doe ik als Business Lifeplanner.  We beginnen met een het vormen van een duidelijk beeld van waar je heen wilt. Om vervolgens na te gaan wat er, tevens in de relatie met het gezin o.a. financieel haalbaar, verklaarbaar en wenselijk is!

 Hoe doe je dat?

De focus bij deze vorm van begeleiding  ligt op de lange termijn. Hierbij zijn zaken als persoonlijke visie, de eigen missie en het mooie leven voor de ondernemer zelf en de mensen daar direct omheen het uitgangspunt. Ik ben in staat ervoor te zorgen dat de genoemde aspecten op een evenwichtige manier aan bod komen. Zonder de praktijk van alledag uit het oog te verliezen! Tenslotte moet er wel wat gebeuren en dient er brood op de plank te komen.

 Aanpak

Uitgangspunt is dat  er een persoonlijke klik is en dat beide partijen iets zien in elkaar. Vandaar een kennismakingsgesprek met voor beide de mogelijkheid niet verder te gaan. Na dit  kennismakinggesprek en daarna wat huiswerk gaan we snel aan de slag met de aanleiding van het traject. Het uitgangspunt is dat ik ernaar streef de investering in de loop van de tijd  waar te maken door ervoor te zorgen dat doelen bereikbaar worden. Maar ook in de vorm van meer voldoening, een betere persoonlijke performance, tevredener klanten en familieleden en meer plezier in werk en leven! Je leeft tenslotte maar één keer! Klik hier voor meer details.

Hoe ziet dat gelukkige leven er voor jou uit?

Hoe ziet dat gelukkige leven er voor jou uit?